Известие

Collapse
No announcement yet.

Търси се :-)

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Първоначално публикувано от Furious 155 Покажи съобщение
    Купето на 155Q4 е различно от на масовата 155, до колкото знам. Разни прехвърляници от ударена Q4 не са невъзможни, но само с преправяне стават нещата.
    А къде е разликата!?
    sigpic155 2.0 +белия голф +Киви-то...

Comment

В лехена за резервната гума.
      155 2.0 TS '93 + GTV 2.0 TS '96 - евридейките
      1750 BERLINA '69 + SPIDER 2.0 S4 '91 - "ОТ НАЙ-ИСТИНСКИТЕ"
      GTV2.0 GRAND PRIX '81 + 90 1.8 SUPER '85 - for джуро
      ex:1750 BERLINA '67 + SPRINT 1.5 QV '86 + 155 1.8 '94 + 156 1.8 '00 - бившите

Comment

To combat the low atmospheric pressure ...

Comment

И ако изпадне кучка да не вземете да я побликувате тук.... Пазарджик ще вземат и нея да приберат ... ненастни .. мамини златни
          Fiat Bravo 2.0 8V Twin Spark - Ex /155 2.0 8V Twin Spark - Ex/ Fiat Marea 1.6 16V LPG - Service car
          Peterson 90cc - Ex/ Piaggo Zip 75cc Fast & Furious!! / Suzuki Bandit 400 VC - Ex/ Honda 919 Hornet '04 - My brand new LOVE

Comment

Първоначално публикувано от Dimicha Покажи съобщение
            Аха, е това е много хубава идея, честно казано- Busso мотор с 4x4, само че не знам дали наистина става толкова лесно трансформацията на 155-цата. Има ли на нашите купета откъде да мине кардан и т.н. А ти ако се притесняваш за кутията-има 164-ка Q4, която си е с 3.0 шестака. Той като захващане към скоростите би трябвало да е аналогичен с твоя мотор, т.е. може би е по-удачно да се мисли за прехвърляне на Q4 система от Алфа 164
            164 Q4 и 155 Q4 нямат нищо общо в системите 4x4,демек 55-та си е с Интегралско задвижване,а 164 е с гетрак система с хидравлично управление,много скъпо за поддръжка
            Fiat Idea 05" 1.9 Mjet N tuning
            Lancia Ypsilon 00" 1.2 Elefantino blu
            Piaggio Liberty 05" 50cc 2T

Alfa 33 1.7 16v SW-ex,Alfa 145 1.6 Boxer-ex,Alfa 146 TI-ex,Alfa 159 1.9 JTDm SW-ex

Comment

тука до моя блок има една кю4 155 се продава ще я снимам да я видите много е убава
              АЛФА 145 TD
              sigpic

Comment

Първоначално публикувано от budged3d Покажи съобщение
                тука до моя блок има една кю4 155 се продава ще я снимам да я видите много е убава
                А къде го твоя блок да се снимаме ние до нея
                Някои хора трябва да имат не акт за раждане, а писмено извинение от производителя на контрацептиви.乁໒( ͒ ⌂ ͒ )७ㄏ
                Българите ще излязат масово на протест, чак когато спрат Замунда
                Една тема във форума се счита за успешна, ако до седмия коментар не се заговори за плюскане и пукница !

Comment

Извинявам се за което, но така или иначе въпросът ми е относно Q4. Къде отива другия край на маркуча на моторчето за празен ход? Търсих доста, но така и не намерих нищо от което да се вижда 100% къде отива. Според мен трябва да е в тръбата преди дросела, но някъде от долната страна?

П.С. И ако някой може да ми каже от къде мога да купя въпросния маркуч, просто ще е перфектно.
                  Alfa Romeo 33 1.7 Boxer i.e. '94г. 107HP - бившата
                  Alfa Romeo 155 Q4 - Една от сбъднатите ми мечти
                  sigpic

Comment

Първоначално публикувано от Petrakis Покажи съобщение
                    Извинявам се за което, но така или иначе въпросът ми е относно Q4. Къде отива другия край на маркуча на моторчето за празен ход? Търсих доста, но така и не намерих нищо от което да се вижда 100% къде отива. Според мен трябва да е в тръбата преди дросела, но някъде от долната страна?

П.С. И ако някой може да ми каже от къде мога да купя въпросния маркуч, просто ще е перфектно.
                    Колега ти продаде ли твоята?
                    155 1.7ts... 146 1.9jtd...155 Q4...156 1.9jtd Q4